Eğitim İş kongreye gidiyor

Eğitim İş kongreye gidiyor
Eğitim İş Sendikası 1 Kasım 2020 tarihinde 3. olağan genel kurulunu yapacak. Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat merkezinde gerçekleşecek kongreye mevcut Başkan Hüseyin Yurtman’ın tek liste ile katılması bekleniyor.Eğitim İş...

Eğitim İş Sendikası 1 Kasım 2020 tarihinde 3. olağan genel kurulunu yapacak. Tepebaşı Belediyesi özdilek Sanat merkezinde gerçekleşecek kongreye mevcut Başkan Hüseyin Yurtman’ın tek liste ile katılması bekleniyor.


Eğitim İş Şube Başkanı Hüseyin Yurtman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “çağdaş, Demokratik, Laik, Parasız, Kamusal, Karma eğitimin savunucusu, ideolojik değil, bağımsız sınıf sendikacılığı yapan, Atatürk İlke ve Devrimleri 'ne sahip çıkan, Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar bağlı Eğitim-İş Sendikası Eskişehir şubemiz 3. olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. Sendikal kültürümüz gereği, coşkulu ve demokrasi şenliği şeklinde geçmesini beklediğimiz genel kurulumuz, 1 Kasım 2020 Pazar günü 10:00 ile 17:00 saatlerinde Tepebaşı Belediyesi özdilek Sanat Merkezi'nde pandemi önlemleri alınmış olarak yapılacaktır. Delegelerimizi, üyelerimizi, birlikte mücadele ettiğimiz Demokratik Kitle örgütlerini ve değerli basınımızı yanımızda görmek bizi onurlandıracaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.