Tek tek kaybediyoruz

Tek tek kaybediyoruz
 Eskişehirli olan Ahmet Erkuş için hastanede tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Saka, “80 gün yaşam mücadelesi verdi. Ama maalesef kaybettik. Kendisine bugüne kadar bize...

 


Eskişehirli olan Ahmet Erkuş için hastanede tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Saka, “80 gün yaşam mücadelesi verdi. Ama maalesef kaybettik. Kendisine bugüne kadar bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Allah razı olsun diyorum.” dedi. Okunan duaların ardından helallik alınması sonrası Erkuş’un cenazesi memleketi Eskişehir’e gönderildi.



Manisa Şehir Hastanesi İdari Hizmetler personellerinden 64 yaşındaki Ahmet Erkuş, tüm müdahalelere rağmen yakalandığı korona virüse yenik düştü. Yaklaşık 80 gündür tedavi gören Erkuş’un hayatını kaybetmesi hastane çalışanlarını yasa boğdu. Eskişehirli olan Erkuş için Manisa Şehir Hastanesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Saka, “çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızdı. 80 gün yaşam mücadelesi verdi. Ama maalesef kaybettik. Kendisine bugüne kadar bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Allah razı olsun diyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.
Okunan duaların ardından helallik alınması sonrası Erkuş’un cenazesi memleketi Eskişehir’e gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.