Kazım Kurt'u ziyaret etti

Kazım Kurt’u ziyaret etti
CHP Afyonkarahisar Bayat İlçe Başkanı Uğur Erzincanlı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt ile Erzincanlı korona virüs salgınından ekonomik...

CHP Afyonkarahisar Bayat İlçe Başkanı Uğur Erzincanlı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt ile Erzincanlı korona virüs salgınından ekonomik krize birçok konuda sohbet etti.


Odunpazarı Belediyesi’nin Odunpazarı ve Eskişehir Halkı için çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Erzincanlı, Odunpazarı’nın Kazım Kurt belediye başkanı seçildikten sonra örnek kentler arasına girdiğini söyledi. Eskişehir’de yaklaşık 4500 Bayatlı yaşadığını dile getiren Erzincanlı, Odunpazarı halkının gerçekleştirilen çalışmalardan çok memnun olduğunun altını çizdi.  Erzincanlı, Başkan Kurt’a başarılarının devamını diledi.


CHP Bayat İlçe Başkanı Uğur Erzincanlı’yı ağırlamanın kendisine mutluluk verdiğini belirten Başkan Kurt, ziyaret için Erzincanlı’ya teşekkür etti. Başkan Kurt, Erzincanlı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.