"Ne dediğini bilmiyor"

“Ne dediğini bilmiyor”
 CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç’ı attığı twitte üzeirinden eleştiren Ak Partili Çizmelioğlu’na Dalgıç’tan yanıt geldi.CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, açıklamasında özetle şunları söyledi;...

 


CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç’ı attığı twitte üzeirinden eleştiren Ak Partili çizmelioğlu’na Dalgıç’tan yanıt geldi.


CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, açıklamasında özetle şunları söyledi; “AKP Tepebaşı İlçe Başkanı da ustasından aldığı feyz ve öğrendiği üslupla esip gürlemiş. Ama ne dediğini bilmiyor. Türkiye Cumhuriyetini kuran zihniyete kör zihniyet diyor. Kör zihniyetin, halka yardım edemesinler diye belediyelerin yardım toplamasını engelleyen kendi zihniyeti olduğunun farkında değil.  Tepebaşı Belediyesinin yemek yardımı yaparken siyasi görüşe baktığı gibi, iftira ve gaflet dolu bir söylemde bulunmaya cesaret ediyor. AKP İlçe Başkanı haddini aşarak birde istifa çağrısı yapmış. Hiçbir zaman gerçek siyasi sınavlardan geçip partililerin özgür iradesi ile böyle görevlere gelmeyenlerin, seçilmenin ve istifanın ne olduğunu idrak etmeleri de mümkün değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.