Sorun çözüldü

Sorun çözüldü
ESKİ ekipleri, yer altı kaynaklarının eğimli arazi olması sebebiyle yol yüzeyinde buzlanmaya sebebiyet verdiği Kartopu Caddesi’nde drenaj çalışması ile bu sorun da çözüme kavuşturdu.ALO 185 üzerinden 7 gün 24 saat vatandaşların...

ESKİ ekipleri, yer altı kaynaklarının eğimli arazi olması sebebiyle yol yüzeyinde buzlanmaya sebebiyet verdiği Kartopu Caddesi’nde drenaj çalışması ile bu sorun da çözüme kavuşturdu.


ALO 185 üzerinden 7 gün 24 saat vatandaşların talep ve şikayetlerini alan ESKİ, gelen şikayetleri de en kısa sürede değerlendirerek çözüme kavuşturuyor. Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi sonucunda yer altı sularından kaynaklı buzlanma olaylarının yaşandığı Kartopu Caddesi’nde ESKİ ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarla bu sorun da çözüldü. özellikle sabah erken saatlerde trafiği tehlikeye düşüren ve sürücülerden şikayetler gelen bölgede, ekipler tarafından gerçekleştirilen drenaj çalışması ile doğal kaynak suları toplanarak yol sürücüler için güvenli hale getirildi.


Kartopu Caddesi’nin kent merkezi ile çankaya, Ihlamurkent, Vadişehir gibi mahalleler arasında önemli bir geçiş noktası olduğunu belirten yetkililer, belediye otobüslerinin de kullandığı bu yolla ilgili artan şikayetler ile harekete geçtiklerini ve sorunu kısa sürede çözdüklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.