"Öğretmenlerimizin hakkı ödenmez"

“Öğretmenlerimizin hakkı ödenmez”
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit’i ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan’ı ziyaret etti.Av. Ali Acar,...

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar,  24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit'i ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan'ı ziyaret etti.


Av. Ali Acar, ziyareti sonrasında öğretmenler günü ile ilgili bir de mesaj yayımladı. Başkan Acar yayınladığı mesajda, "Vatanımızın ve devletimizin geleceğini inşa ederek ülkemizin hedeflerine emin adımlarla gitmesine öncülük edecek gençlerimizi hayata hazırlayan, onlara hem kitapları hem de kitaplarda yazmayan hayatın gerçeklerini anlatarak yollarına ışık olan değerli öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değil. özellikle pandemi sürecinin de etkisiyle online olarak devam eden eğitim sistemimizde uzaktan da olsa çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için çabalayan öğretmenlerimiz yalnızca bugün değil her gün bizler için değerli ve önemlidir.” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.