Baro'ya Kadın Hakları Merkezi

Baro’ya Kadın Hakları Merkezi
Baro hizmet binasında oluşturulan Kadın Hakları Merkezi (KHM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Elagöz ile çok sayıda üyenin katılımı sonucu hizmete açıldı.Hizmet binası çok amaçlı salonunda sosyal mesafe kuralına uygun bir...

Baro hizmet binasında oluşturulan Kadın Hakları Merkezi (KHM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Elagöz ile çok sayıda üyenin katılımı sonucu hizmete açıldı.


Hizmet binası çok amaçlı salonunda sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düzenlenen törenin açılışında söz alan Baro Başkanı Mustafa Elagöz, Baro olarak kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi. Açılışta söz alan Kadın Hakları Merkez sorumlusu Avukat İrem Cevher Maraşlı “Yeni hizmete açmış olduğumuz merkez öncelikle şiddet mağduru olan tüm kadınlara kapılarını açtık. Kadınlarımızın her türlü sorun ve taleplerini dikkate ve takibe alacağımız yeni merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.25 Kasım Kadına şiddetle mücadele günü öncesi hizmete açılan yeni birim hakkında katılımcılara bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.