Büyükşehir'den köy okullarına destek

Büyükşehir’den köy okullarına destek
 Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ESMEK tarafından geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan ‘Bir Kitap Bin Destek’ kitap toplama kampanyası ile duyarlı Eskişehirlilerden toplanan on binlerce kitap, Türkiye’nin dört bir yanındaki...

 


Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ESMEK tarafından geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan ‘Bir Kitap Bin Destek’ kitap toplama kampanyası ile duyarlı Eskişehirlilerden toplanan on binlerce kitap, Türkiye’nin dört bir yanındaki köy okuluna ulaşıyor.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı içerisinde sosyal medya hesaplarında duyurarak başladığı ‘Bir Kitap Bin Destek’ kitap toplama kampanyasında 20 bine yakın kitap toplandı. Toplanan kitaplar Aydın’dan Şırnak’a, Şanlıurfa’dan Yalova’ya Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi okullara gönderildi. Kitapları özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki ihtiyaç sahibi okullara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, kampanyaya destek olmak isteyen duyarlı vatandaşların evlerine kadar giderek kitapları teslim alıyor. İlk günden beri vatandaşların kampanaya ilgi gösterdiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkileri, kampanya kapsamında yüze yakın okul ile iletişime geçilerek kitapların teslim edildiğini ifade ettiler. Kampanya kapsamında her türlü hikaye, roman, ansiklopedi, soru bankası vb. kitapların kabul edildiğini belirten yetkililer, kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 0222 220 76 88-0222 220 76 99’u aramalarının yeterli olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.