Duruşmalara virüs ertelemesi

Duruşmalara virüs ertelemesi
 Adliyede 4.Ağır Ceza Mahkemesinin hakim ve savcılarında testler pozitif çıkınca, mahkemeler mazeret gösterilerek ertelendi.Daha önce de vakaların yaşandığı Eskişehir Adliyesinde son olarak savcı, hâkim ve görevli personelinde...

 


Adliyede 4.Ağır Ceza Mahkemesinin hakim ve savcılarında testler pozitif çıkınca, mahkemeler mazeret gösterilerek ertelendi.


Daha önce de vakaların yaşandığı Eskişehir Adliyesinde son olarak savcı, hâkim ve görevli personelinde virüse yakalandığı öğrenildi.


Koronavirüs salgını adliyede paniğe neden oldu. Daha öncede sık vakaların yaşandığı Eskişehir adliyesinde son olarak savcı, hâkim ve görevli personelinde virüse yakalandığı öğrenildi. Alınan tüm önlemlere rağmen her gün onlarca kişinin giriş yaptığı adliyede görevli savcı, hakim ve görevli personelde covid-19 virüsüne yakalandı.4.Ağır Ceza Mahkemesinde görev yapan savcıya yapılan koronavirüs testinin pozitif sonuç vermesi üzerine heyette yer alan hakimler ile mübaşirin de ikametlerinde 14 gün boyunca kendilerini karantinaya aldıkları bildirildi. Mahkeme heyetinde virüs salgını nedeniyle yaşanan değişikliğin ardından dün görülmesi gereken birçok duruşma mazeret gerekçesi ile yeni heyet tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Bazı mahkeme salonlarına da alınan izleyici sayısına da kısıtlama getirildi. Artan virüs vakaları nedeniyle adliye binasında alınan tedbirlerinde arttırıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.