Fen İşleri tüm hızıyla çalışıyor

Fen İşleri tüm hızıyla çalışıyor
 Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarını, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de sürdürüyor.Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı...

 


Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarını, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de sürdürüyor.


Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları; Uluönder Mahallesi Canberk Sokak, çamlıca Mahallesi Ayseli ve Filiz Sokak, Aşağı Söğütönü Mahallesi otobüs yolu ile Fevzi çakmak, Gazipaşa ve Hasanbey mahallelerinin muhtelif yerlerinde devam ediyor.


Ekiplerin kilit taş, bordür ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Tunalı Mahallesi Bilici Sokak, Şirintepe Mahallesi Birkurt Sokak, çamlıca Mahallesi çatalhöyük Sokak ile Aşağı Söğütönü Mahallesi Sakarya Eğitim Kurumları önü yer alıyor.


üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da çanakkıran, Satılmışoğlu, Kızılcaören, Fevzi çakmak, Aşağı Söğütönü, Uluönder mahallelerinde sürüyor.


Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.