Jandarmadan operasyon

Jandarmadan operasyon
 Jandarma ekipleri, 15 Ekim 2020 tarihinde Tepebaşı ilçesi Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundan 8 adet kışlık janta takılı araç lastiği çalınması olayı ardından faillerinin yakalanmasına...

 


Jandarma ekipleri, 15 Ekim 2020 tarihinde Tepebaşı ilçesi Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundan 8 adet kışlık janta takılı araç lastiği çalınması olayı ardından faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar titizlikle devam etti. Yapılan takip sonucunda araç içerisindeki iki şüpheliden C.E. kaçarken, sürücü T.G. yakalandı. Bir sonraki gün jandarma ekiplerinin titiz takip ve araştırma neticesinde firari şüpheli C.E. de saklandığı evin kömürlüğünde yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şüpheli C.E.'nin yapılan sorgusunda “Hırsızlık, Kasten Yaralama, Konut Dokunulmazlığını İhlal gibi 13 farklı suçtan arandığı, çok sayıda hırsızlık suç kaydının olduğu ve kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Şüpheliler T.G. Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasına müteakip serbest bırakılırken, diğer şüpheli C.E. sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.