Virüs kurbanı

Virüs kurbanı
 Eşinin görevi nedeniyle bir süreden beri şehir dışında yaşayan bir çocuk annesi Eskişehirli Tuğçe Nihan Pekcan Titiz, yakalandığı virüs yüzünden tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.Acı...

 


Eşinin görevi nedeniyle bir süreden beri şehir dışında yaşayan bir çocuk annesi Eskişehirli Tuğçe Nihan Pekcan Titiz, yakalandığı virüs yüzünden tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.


Acı haber Eskişehir’in Alpu ilçesine düştü. Kornavirüsü can almaya devam ediyor. Artan vaka sayısının yanı sıra ölüm haberlerine de bir yenisi daha ekleniyor. Eşinin görevi nedeniyle bir süreden beri eşi ve kayınvalidesi ile birlikte Batman ilinde yaşayan bir çocuk annesi Tuğçe Nihan Pekcan Titiz, yakalandığı virüs yüzünden tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 2 yaşındaki bir oğlu olan 27 yaşındaki talihsiz kadının ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Batman’daki hastaneden cenazesi alınan genç kadın, memleketi olan Alpu ilçesi Bozan Mahallesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Sınırlı sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde genç kadının eşi ve yakınları güçlükle ayakta durabildi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.