Şeref aylığı eşitliği ve saygı bekliyoruz

Şeref aylığı eşitliği ve saygı bekliyoruz
Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi olan Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük, gazilerin yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, özellikle kendilerine yapılan saygısızlığa çok üzüldüklerini belirtti...

Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi olan Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul özkütük, gazilerin yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, özellikle kendilerine yapılan saygısızlığa çok üzüldüklerini belirtti ve "Halktan ve toplu taşıma araçları şoförlerden saygı bekliyoruz" dedi.


Kendilerine gösterilen saygısızlığa sitem eden Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı, “Bizim seçilmiş ve atanmış yöneticilerle hiçbir sorunumuz yok. Bizlere çok iyi davranıyorlar, saygı gösteriyorlar, el üstünde tutuyorlar. Fakat biz halktan saygı bekliyoruz. Bizim şehiriçi ulaşımda kullandığımız serbest kartlarımız var. Şoförler saygısızlık yapıyor. Kartın üzerinde gazi yazmasına rağmen vizesi dolduğu için şehir içi toplu taşıma aracından indirilen gazi arkadaşlarımız var. Devlet tarafından bize şehir içi ulaşımı ücretsiz kullanım izni verilmişken, sadece Eskişehir’de kullanılan şehir içi toplu ulaşım kartının vizesi bittiği için otobüsten indirilmemiz çok yanlış. Otobüs şoförleri bu konuda bize saygısızlık yapıyorlar. Bu durum bizi üzüyor.” diyerek halktan ve toplu taşıma araçlarının şoförlerden saygı beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.