Sağlıkçıların isimleri parklara verilecek

Sağlıkçıların isimleri parklara verilecek
Odunpazarı Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ilk toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı Avukat Kazım Kurt başkanlığında yapıldı.Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan meclis toplantısında Odunpazarı Belediye Başkanı...

Odunpazarı Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ilk toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı Avukat Kazım Kurt başkanlığında yapıldı.
Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan meclis toplantısında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sağlık çalışanlarının büyük sıkıntı içerisinde olduğunu ve bu süreçte özveriyle çalıştığını belirtti.
Kurt, Tabip Odası ve Sağlık Sendikalarının kendilerine  başvurarak bir parka sağlık çalışanlarının isimlerinin verilmesi için başvurduklarını ve önerilerini de dikkate aldıklarını kaydetti.
öte yandan gündeme gelen 3 madde oy birliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi.
Gündem dışı söz alan CHP’li Emre Genç, deprem çalışmasının şehrin bütün alanının dikkate alınarak yapılmasının daha doğru olacağını söyleyerek konunun Büyükşehir’de görüşülmesini önerdi.
AK Partili Meclis üyesi Fatih Mehmet özlü ise Odunpazari Belediyesi tarafından yapılmak istenen içkili yerler bölgesine halktan çok büyük tepki geldiğini ifade ederek,  meclis kararını geri çekmesini istedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise içkili yerler bölgesi ile ilgili mahkemeye gidileceğini, geri çekmek gibi bir durumun olamayacağını kaydetti.
Toplantı 3 Aralık 2020 tarihinde yeniden toplanılmak üzere sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.