Bilge, göreve başladı

Bilge, göreve başladı
Koronavirüs tedavisi tamamlanan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge görevine yeniden başladı.Pandeminin başladığı ilk günden itibaren koronavirüsün yayılmaması için çaba harcayan Eskişehir Sağlık İl Müdürü...

Koronavirüs tedavisi tamamlanan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge görevine yeniden başladı.


Pandeminin başladığı ilk günden itibaren koronavirüsün yayılmaması için çaba harcayan Eskişehir Sağlık İl Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge, virüsün yayılmasıyla birlikte kendisi de korona virüse yakalanmıştı.


Tedavi süreci tamamlanarak görevine dönen Müdür Bilge Sağlık Müdürlüğünde yardımcılarıyla kısa bir değerlendirmenin akabinde müdürlük filyasyon ekipleri ziyaret ederek durum değerlendirmesi yaptı.


Daha sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesinde Koronavirüs teşhisiyle serviste ve Covid Yoğun Bakım ünitesinde yatarak tedavileri devam eden sağlık persolelleriyle birlikte diğer hastalara ziyaret gerçekleştiren Müdür Bilge, test sonuçları pozitif çıkan hastalara yaptığı ziyarette hastalarla görüşerek herhangi bir sorunları olup olmadığını sorarak geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi. Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Op. Dr. Ersin Işıldı’dan ve Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici’den hastaların tedavi süreçleriyle ilgili bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.