"Yapılandırma başvuruları internet üzerinden yapılabilecek"

“Yapılandırma başvuruları internet üzerinden yapılabilecek”
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik ve beraberindeki Grup Müdürleri Ziya Çizioğlu, Hüseyin Acar, Yavuz Doğan Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu...

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet çelik ve beraberindeki Grup Müdürleri Ziya çizioğlu, Hüseyin Acar, Yavuz Doğan Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.


Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet çiçek, Ercan Arıyürek ve İlhan Ay tarafından karşılanan heyet ile esnaf ve sanatkarlarla ilgili güncel konularda ve kamu alacaklarının yapılandırması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.


Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet çelik uygulamaya giren yapılandırmanın 31.08.2020 öncesi vergi dairelerine olan borçları içerdiğini belirterek, pandemi döneminde vergi dairelerinde fiziki yoğunluk yaşanmaması için başvuruların ve ödemelerin internet üzerinden yapılabildiğini belirtti. 


Birlik Başkanı Ekrem Birsen, yapılandırmanın 31.12.2020 tarihine kadar olan borçları da içermesi gerektiğini belirterek, ilgili dönemlerde vergi ve benzeri kamu borcu olan esnaf ve sanatkarların bu fırsattan mutlaka yararlanmaları gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.