Yaşlı ve gençler tabana kuvvet

Yaşlı ve gençler tabana kuvvet
Yasağı duymayıp toplu taşıma araçlarına binmeye çalışanlar görevliler tarafından indirildi. Birçok araçta da ilk gün tartışmalar yaşandı. Uygulama ticari toplu taşıma araçlarında da geçerli oldu.Kent içi toplu taşıma...

Yasağı duymayıp toplu taşıma araçlarına binmeye çalışanlar görevliler tarafından indirildi. Birçok araçta da ilk gün tartışmalar yaşandı. Uygulama ticari toplu taşıma araçlarında da geçerli oldu.


Kent içi toplu taşıma araçlarında yeni uygulama dün itibarıyla hayata geçirildi. Yaşlı ve 20 yaş altı gençler tramvay başta olmak üzere belediye otobüsleri ile ticari minibüslere alınmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirilen toplantıda alınan yeni karaların açıklanmasının hemen ardından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençlere yönelik getirilen kent içi ulaşım yasağı başladı. Eskişehir’de faaliyet gösteren şehir içi ulaşım araçlarına dünden itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altı şahıslar alınmazken, kullandıkları kartlarda ilgili merkez tarafından geçici bir süre kullanıma kapatıldı. Getirilen ulaşım yasağından haberi olmayan birçok vatandaş ilk gün araçlara bindiklerinde kartlarının kapalı olması nedeniyle sürücüler tarafından geri indirildi. Kent içi ulaşım araçlarında başlatılan uygulama nedeniyle çok sayıda kişi, gidecekleri yere yürümek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.