"OSB'nin gelecek 50 yılını planlandı"

"OSB’nin gelecek 50 yılını planlandı"
  MHP İl Başkanı İsmail Candemir’i ziyaret eden Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’e yeni yatırımlar kazandırılması için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.Ziyarete ilişkin konuşan Eskişehir OSB Başkanı...

 



MHP İl Başkanı İsmail Candemir’i ziyaret eden Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’e yeni yatırımlar kazandırılması için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.


Ziyarete ilişkin konuşan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “Geçtiğimiz hafta başkanımız ekibiyle birlikte bölge müdürlüğümüzü ziyaret etmişti. Bugün de biz iade-i ziyarette bulunmak istedik” dedi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni yatırımlar kazandırılması noktasında yönetim olarak yoğun gayret gösterdiklerini ve bu sene son 10 yılın yatırım rekorunu kırdıklarını söyledi. Başkan Küpeli, Eskişehir OSB’nin gelecek 50 yılını planladıklarını ve bu doğrultuda proje geliştirdiklerini aktararak, “Organize Sanayi Bölgesinin önümüzdeki 50 yıl içerisinde neye ihtiyacı olacak hep bu amaçla düşünüyor ve tüm yatırımlarımızı buna göre planlıyor ve yapıyoruz” diye konuştu.
ESKİŞEHİR’İN GELİŞİMİNE KATKI SUNMALIYIZ
MHP İl Başkanı İsmail Candemir ise, Başkan Küpeli ve ekibinin Eskişehir Organize Sanayi Bölgesini büyütmek ve yeni yatırımcı kazandırma noktasında yoğun bir gayret gösterdiğini belirtti. MHP Eskişehir İl Teşkilatı olarak, gayelerinin Eskişehir’in her yönden özellikle de sanayi ve ticaret yönünden daha da gelişmesinin önünü açmak olduğunu aktaran Candemir, “Biz siyasetçiler olarak Eskişehir’imizin önünü açmak ve gelişimine olanak sağlamak durumundayız. Eskişehir’imize nasıl yeni yatırımlar kazandırırız derdindeyiz. Şehrimize faydası olan her işte bizde varız ve size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu. Candemir ziyareti için Başkan Küpeli, Başkan Vekili Saraç ve Yönetim Kurulu üyesi Ayva’ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.