Elektrikçiler kongre istiyor

Elektrikçiler kongre istiyor
Elektrikçiler Odası Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, 122 üye imzası topladıklarını belirterek, genel kurul kararı alınmasını beklediklerini ifade etti.Konuya dair açıklamalarda bulunan Akdoğan, “OEDAŞ taki surunların çözümüne...

Elektrikçiler Odası Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, 122 üye imzası topladıklarını belirterek, genel kurul kararı alınmasını beklediklerini ifade etti.


Konuya dair açıklamalarda bulunan Akdoğan, “OEDAŞ taki surunların çözümüne yönelik çalışmalarımızın yanında bir kaç gündür yoğun bir şekilde gelen talep üzere Esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşlarının 5362 sayılı kanununda belirtilen Genel kurul üyelerinin yetki ve sorumlulukları doğrultusunda Olağan üstü kongre kararı almak için arkadaşlarımızla istişare edip bununla ilgili bir çalışma gerçekleştirdik. Yaptığımız bu çalışma direk üyelerimizin sorunlarını çözme odaklı olup şahsi hiç bir gayesi olmayan bir çalışma ki takdir edersiniz 24 sene birlikte görev aldığımız ve birçok hizmeti birlikte gerçekleştirdiğimiz mevcut başkanımızın hizmetlerini de göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum. Ancak son iki yıldır OEDAŞ ile yaşanan sorunların sizlerde farkındasınız. Bu sorunları çözmek için başka bir STK ile birlikte hareket etmek kendi adıma bana üzücü  geldi. Arkadaşlarımızın takdir ve gayretleriyle yasaya göre Genel kurul delegelerinin dörtte bir çoğunluğunun imzasını hatta fazlasını da (122 imza) Noter aracılığı ile Elektrikçiler Odasına tebliğ edilmek üzere topladık. Şimdi iş tebligat ellerine ulaştığında bir ay içerisinde Oda yönetim kurulunun alacağı karara, almazlarsa Ticaret bakanlığının alacağı karara kalacak. Yapılacak olan Olağan üstü kongrede yine kurultay delegelerinin vereceği karara saygı duyarak bir kardeşiniz olarak her platformda sizlerin hizmetinde olacağımı ifade ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.