"İş birliğini arttıracağız"

“İş birliğini arttıracağız”
 Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret...

 


Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret ederek Başkan Nadir Küpeli, denetim ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.


Gerçekleşen ziyarette konuşan Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Derneğimiz siyaset üstü duruşuyla tüm kurum ve kuruluşlarla müspet ilişkilere önem vermekte insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden bir sivil toplum kuruluşudur” dedi. Başkan Hadak, Eskişehir’de yaklaşık 35 bin civarında Çiftelerli’nin yaşadığını, tüm hemşerilerine hizmet verecek bir dernek binası yapmayı düşündüklerini ve bu konuda destek beklediklerinidile getirdi.


“Sakaryabaşı bizim için çok değerli” 


Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ise, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Bıyık belediyenin imkanları dahilinde Çifteler’i yaşanabilir bir ilçe yapmak için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Bıyık, ziyarette ilçenin ekonomik yapısına ilişkin konulardada değerlendirmelerde bulundu. İlçe sınırları içerisinde yer alan Sakaryabaşı’nda yapılan düzenleme çalışmaları hakkında  bilgi veren Başkan Bıyık, Sakaryabaşı’nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ve turizmden daha fazla pay almak istediklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.