"Dr. Işık görevine iade edilmeli"

“Dr. Işık görevine iade edilmeli”
Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bir kısmı Eğitim Sen üyesi olan dört akademisyenin işine hukuka aykırı biçimde son verilmesiyle ilgili konuşarak, başlayan sürecin mantık ve hayal...

Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bir kısmı Eğitim Sen üyesi olan dört akademisyenin işine hukuka aykırı biçimde son verilmesiyle ilgili konuşarak, başlayan sürecin mantık ve hayal gücünü sınırlarını zorlayarak devam ettiğini söyledi.


Başkan Alkan, açıklamasında, Dr. Barış Işık hakkındaki “Masonik-Fetöcü-Marksist Cephe” üyeliği iddiasının da geri çekilmesini ve derhal görevine iade edilmesi gerektiğini vurguladı. 


Hukuk Fakültesi özelinde Anadolu Üniversitesi’nde yaşanan hukuksuzlukların artık trajikomik bir hal aldığını kaydeden Alkan, “Görevine son verilen eski yöneticilerimizden Dr. Barış Işık hakkındaki soruşturma raporunda yer alan sendikamızı terörize edici, hasmane dil ve üslup keyfiliğin, kural tanımazlığın, emek mücadelesine karşı düşmanlığın, nezaketten uzaklığın en açık ifadesidir. Hukuk Fakültesi’nde bir garip terör örgütü: Masonik-Fetöcü-Marksist Cephe! Hakkında açılan idari soruşturmada, üyemizin savunması ancak Üniversite ile ilişiği kesildikten sonra alınmıştır. Yani çalınan minareye kılıf uydurulmaya çalışılmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.