"Bu suçun üzeri örtülemez"

“Bu suçun üzeri örtülemez”
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen adına kaçak olduğu iddia edilen villaya dair eleştirilerde bulunuldu.Açıklama...

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen adına kaçak olduğu iddia edilen villaya dair eleştirilerde bulunuldu.


Açıklama özetle şu şekilde: “Şimdi kamuoyu adına, CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e soruyoruz: Yargı tarafından da kaçak olduğu belgelenen, villa tipi kaçak evinizin akıbeti ne olacaktır? Sade vatandaşa uygulanan bina yıkımı, burası için de uygulanacak mıdır?


Ocak ayı Büyükşehir Belediye Meclisinde, Tepebaşı Belediyesinin Yukarı Söğütönü Mahallesi Köy Yerleşik Gelişim Alanının Planlanması, kaçak villayı imar planına sokmak ve bu olayı örtbas için mi yapılmaktadır?


2015’de diğer köylerde de köy yerleşik alan genişletilmesine rağmen neden yalnızca Yukarı Söğütönü’ndeki köy yerleşik alanı planlı hale getirilmektedir?


Şehrimizin özelde bu konuya ilgisini takip ettiğimizi; partilerimizin, STK’ların ve yerel medya kuruluşlarımızın da tuzun kokmasına müsaade etmeyeceğine inancımızı belirtiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.