4 kilo bonzai piyasaya sürülemeden yakalandı

4 kilo bonzai piyasaya sürülemeden yakalandı
 Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 6 ayrı adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, ani ölümlere sebep olan yaklaşık 4 kilogram bonzai maddesi piyasaya sürülmeden ele geçirildi, 6 şüpheli yakalandı. Narkotik...

 


Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 6 ayrı adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, ani ölümlere sebep olan yaklaşık 4 kilogram bonzai maddesi piyasaya sürülmeden ele geçirildi, 6 şüpheli yakalandı.



Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençlerin korunması ve uyuşturucu madde satan şahısların yakalanması maksadıyla sokak satıcılarına yönelik Zafer ve Fevzi Çakmak mahallelerinde 6 adrese operasyon düzenledi. Narkotik detektör köpeği ’Aşil’in de katıldığı eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 6 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonda, insan bedenini ve dengesini kısa sürede alt-üst ederek ani ölümlere sebep olan yaklaşık 4 kilogram gelen bonzai maddesi piyasaya sürülmeden ele geçirildi. Ayrıca operasyon kapsamında, 2 adet ruhsatsız tabanca 2 adet mermi de ele geçirildi.
Yakalanarak gözaltını alınan M.D., B.D., M.K, C.T., G.Ç. ve T.T. isimli şahıslar haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem başlatılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.