"Esnafın daha çok desteğe ihtiyacı var"

“Esnafın daha çok desteğe ihtiyacı var”
 Büyük Birlik Partisi İl Yönetimi, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti.Ziyarette konuşan BBP MKYK Üyesi Ahmet Ulupınar, “Esnafımız çok zor günler yaşıyor. Özellikle küçük esnafımız çok zor şartlarda ve...

 


Büyük Birlik Partisi İl Yönetimi, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti.


Ziyarette konuşan BBP MKYK Üyesi Ahmet Ulupınar, “Esnafımız çok zor günler yaşıyor. Özellikle küçük esnafımız çok zor şartlarda ve yok olma ile karşı karşıya” diye konuştu. Ulupınar, “Özellikle küçük esnafımız çok zor şartlarda ve yok olma ile karşı karşıya. Esnaf için bu süreçte verilen destekler tam olarak yeterli değil. Evet Devlet elinden geldiği kadar bazı tedbirleri almaya çalıştı. Ama biz tedbirlerin biraz daha artırılması gerektiğin düşünüyoruz. Pandemi süreci devam ediyor. Bugün dükkanlar açılsa bile esnaf hemen iki üç ayda kendine gelemeyecek. Biraz daha tedbirler artırılmalı ve esnaf adına ekonomik tedbirler alınmalı” dedi.


Esnaf Odaları Birlik Başkanı Birsen ise, “Bu zor süreçten çıkabilmek için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İktidarı, muhalefeti, yerel yönetimleri, Valilikleri tüm esnaf ve sanatkara her türlü desteği vermek zorunda” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.