Ak Parti'den buzlu sokaklar eleştirisi

Ak Parti’den buzlu sokaklar eleştirisi
Kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanmalara ilişkin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı Belediyesi’ne ve Kazım Kurt’a çağrıda bulundu.Kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanmalara ilişkin AK Parti...


Kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanmalara ilişkin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı Belediyesi’ne ve Kazım Kurt’a çağrıda bulundu.


Kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanmalara ilişkin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı Belediyesi’ne ve Kazım Kurt’a çağrıda bulundu. Vatandaşlardan gelen şikayetlere kulak verdiğini ve bu şikayetlerin takipçisi olacağını ifade eden Başkan Acar, "Ortalık buz pistine döndü. Ancak bu keyif veren bir aktivite değildir kesinlikle. İnsanlar eziyet çekerken sıcak odalarında oturan belediye yetkilileri, evlerinden belediyeye giden yolları temizletmekle yetinmemeli. Her vatandaşımıza sağlıklı bir hizmet sunmalıdır. Biz vatandaşlarımızdan iletilen sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Kazım Kurt’un da aynı hassasiyette olmasını umuyoruz." dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.