"Beraberliğe ihtiyacımız var"

"Beraberliğe ihtiyacımız var"
Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Ahmet Ulupınar beraberindeki heyet Kahveciler Odasına bir ziyaret gerçekleştirerek sıkıntıları dinledi.Ziyarette MKYK üyesi Ahmet Ulupınar, “Birlik beraberliğe ve bu zor günlerde dayanışmaya...

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Ahmet Ulupınar beraberindeki heyet Kahveciler Odasına bir ziyaret gerçekleştirerek sıkıntıları dinledi.


Ziyarette MKYK üyesi Ahmet Ulupınar, “Birlik beraberliğe ve bu zor günlerde dayanışmaya ihtiyacımız var. Her kesimin kapısını çalacağız, görüşlerini alacağız, çözüm önerilerini muhataplarıyla paylaşacağız.” diye konuştu.


Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban ise gerçekleştirilen ziyaret sonrasında,"Her kapalı olan dükkan demek bir ailenin hatta çalışanların ve onlarının ailelerinin geçim sıkıntısı ile baş başa kaldığı çok zor bir dönem demek. Yaşanan bu zor dönemde yapılan ve yapılacak katkıları çok değerli buluyoruz. Yardım ve destek yapılıyor. Ancak şu ana kadar yapılan çalışmalar yetersiz durumda. Acilen ciddi çalışma ve destek bekliyoruz"diyerek, ziyaret için BBP heyetine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.