Tepebaşı, Uğur Mumcu'yu anacak

Tepebaşı, Uğur Mumcu’yu anacak
Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği “28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Youtube ve Kanal 26 ekranlarında...


Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği “28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Youtube ve Kanal 26 ekranlarında vatandaşlar ile buluşacak.


Bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz şekilde Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nde Uğur Mumcu Anma Ödülleri 4 kategoride sahiplerini bulacak.


Gecede sağlık kategorisinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Esin Şenol, Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Başkanı Dr. Nesrin Ekici, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nazan Aksaray Başıbüyük, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara, Türk Tabipler Birliği Eski Başkanı Sinan Adıyaman, Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Uzmanı Kayıhan Pala, Türk Hemşireler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Neşe Özdemir ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak ödül alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.