"Konutlar ne oldu?"

“Konutlar ne oldu?”
Binlerce emeklinin hayali olan konut inşaatlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dernek Başkanı Arif Duru, “7 aydan beri bekliyoruz. İnşaatların ne zaman başlatılacağı konusunda bizlerin aydınlatılmasını istiyoruz”...

Binlerce emeklinin hayali olan konut inşaatlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dernek Başkanı Arif Duru, “7 aydan beri bekliyoruz. İnşaatların ne zaman başlatılacağı konusunda bizlerin aydınlatılmasını istiyoruz” dedi.


Binlerce emeklinin gözü kulağı Ankara’dan gelecek haberde. Aralık ayının sonunda maaşlarına yapılan artış miktarı ile yine hayal kırıklığına uğrayan emekli vatandaş, yapılacak ucuz konutlar hakkında bilgilendirilmek istediklerini işfade ederek yetkilileri göreve davet etti. Mamuca Mevkiinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek konut kuralarının çekilmesinin ardından aylar geçmesine rağmen bugüne kadar her hangi bir gelişmenin olmadığını belirten emekliler, “Geçtiğimiz Temmuz ayında ev sahibi olabilmek için katıldığımız konut çekilişinde hak kazandık. Belirlenen peşinatı ilgili bankaya yatırıp kaydımızı oldu. Aradan geçen süre içerisinde konutların yapımı için hiçbir açıklama yapılmadı. 7 aydan beri bekliyoruz. Ne zaman inşaatların başlatılacağı konusunda bizlerin aydınlatılmasını istiyoruz” diye çağrıda bulundular. Öte yandan Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Arif Duru’da, konutların yapımı konusunda herhangi bir tarihin verilmediğini söyledi. Başkan Duru “Konutlar hakkında her gün onlarca emekli vatandaşımız gelip bizlere soruyor. Telefonlarımız bu konu hakkında susmuyor. Toplu Konut İdaresinden Eskişehir’e yapılacak konutlar için gerekli açıklamanın yapılmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.