85 Yaş üzerine aşılar başladı

85 Yaş üzerine aşılar başladı
Eskişehir’de görev yapan 14 binden fazla sağlık çalışanına aşı yapımının tamamlanmasının ardından 85 yaş üstü vatandaşlar da aşılanmaya başlandı.Pandemiyle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının...

Eskişehir’de görev yapan 14 binden fazla sağlık çalışanına aşı yapımının tamamlanmasının ardından 85 yaş üstü vatandaşlar da aşılanmaya başlandı.


Pandemiyle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının ardından Çin’den getirilen CoronaVac aşısı 85 yaş üstü vatandaşlara da yapılmaya başlandı.


Çarşamba günü itibariyle Aile Sağlığı merkezlerinde 85 yaş üstü vatandaşlara aşı yapımına başlanıldığı söylenerek,  her bir yaşlı vatandaşın telefondan aranarak bilgilendirmede bulunulduğu kaydedildi.


Eskişehir’de görev yapan 14 binden fazla sağlık çalışanlarına da aşı yapımının tamamlanmasının ardından 85 yaş üstü vatandaşlar da aşılanmaya başladı.


Ancak Eskişehir bazında sistem konusunda ciddi sorunlar bulunduğu belirtilerek evden çıkamayan vatandaşlara evde aşı yapıldığı ancak randevu konusunda ise ciddi sorunlar bulunduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.