Turizm bağı kuruluyor

Turizm bağı kuruluyor
Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Eskişehir’e kültürel, turistik ve sosyal yapısını bağdaştırmak adına bir takım temaslarda bulundu.İlk olarak Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade’yi...

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Eskişehir’e kültürel, turistik ve sosyal yapısını bağdaştırmak adına bir takım temaslarda bulundu.


İlk olarak Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade’yi makamında ziyaret eden Bircan, TR41 Bölgesi içerisinde yer alan iki şehrin ortak kültürel miraslarını sahiplenmek ve turizm destinasyonları açısından bağlarının güçlendirilmesinin önemine değindi. Ardından İl Müdürü Bircan sırasıyla Eti Arkeoloji Müzesini ve Bilecik Müze Müdürlüğünde yıllarca çalışmalara imza atan ve şuan Eskişehir’de çalışmalarına devam eden Erdal Mean’i ziyaret ederek, müzecilik anlamında Bilecik’in düşündüğü stratejilere örnek teşkil edecek örneklemeler konusunda kendisinden detaylı bilgi aldı.

“ŞEHRİMİZİN TURİZM POTANSİYELİNİ GÜÇLENDİRMEK VE DEĞERLENDİRMEK ADINA ZİYARETLER YAPTIK”
Mütevelli Heyet Başkanlığını Bilecikli olan eski bakan Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yürüttüğü Türk Dünyası Vakfı’na ziyaret eden İl Müdürü Bircan, Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı ve Geleneksel Türk Okçuluğu konusunda önemli projelere imza atan Eskişehir Ertuğrulgazi Atlı Spor Kulübü ve vakıf yöneticisi Mustafa Çelik’ten ortak kültürel mirasların güçlendirecek çalışmaları değerlendirerek, istişarelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.