Koca çınarlara vefa ziyareti

Koca çınarlara vefa ziyareti
Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle geçici bir süreliğine çalışmaları durdurulan Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimlerini evlerinde ziyaret etti.Odunpazarı Belediyesi, bir...

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle geçici bir süreliğine çalışmaları durdurulan Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimlerini evlerinde ziyaret etti.


Odunpazarı Belediyesi, bir vefa örneğine daha imza attı. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılı Mart ayından beri çalışmaları durdurulan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nin müdavimlerini unutmayan Odunpazarı BelediyesiKadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kapıdan da olsa koca çınarları ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hatırlattı. Koca çınarlara Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selamlarını ileten yetkililer, onlara Odunpazarı Belediyesi’nin 2021 yılı takvimlerinden hediye etti.


Ziyaret sırasında koca çınarlarla sohbet eden yetkililer, sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Koca çınarlara pandemi döneminde neler yaptıklarını da soran yetkililer, koca çınarların sorunları ve taleplerini ise not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.