Ataç; "İktidara yürüyoruz"

Ataç; “İktidara yürüyoruz”
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, ülke genelinden bürokratlar ile temasları devam ediyor.Son olarak İstanbul İSPARK Yönetim Kurulu Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Hakkı Sağlam, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, ülke genelinden bürokratlar ile temasları devam ediyor.


Son olarak İstanbul İSPARK Yönetim Kurulu Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Hakkı Sağlam, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç Sağlam’a, Tepebaşı Belediyesi’nin örnek proje ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.


“NE KADAR GURUR DUYSAK AZ”


Hakkı Sağlam ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Ahmet Ataç’ın çalışmaları ile kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Tepebaşı Belediyesi ve Ahmet Ataç Başkanımız, bizlerin iftihar ettiği ve her tarafta anlattığımız, üniversitede öğrencilere anlattığımız örnek bir belediyemiz. Eskişehir’e gelmiştim, birkaç yıl önce de ziyaret etmiştim. Bugün de kendisi ile görüşmek, başarılarından dolayı kutlamak istedim ve ‘ne kadar gurur duysak azdır’ demek için geldim. İstiyoruz ki Ahmet Başkan örnek olsun, bizlere güzel eserler bırakıyor ve öğretiyor. Hem bir CHP’li hem de bir akademisyen olarak kendisinin yaptıklarını taklit etmeye, öğrenmeye çalışıyorum. Ahmet Başkanımızın çalışmalarını arkadaşlarımıza, örgütümüze, partililerimize aktaracağız. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.


“ÖZVERİ VE BÜTÜNLÜK İLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”


Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Başkan Ataç ise “Değerli dostum Hakkı Bey, büyük bir jest yaparak bizleri ziyaret etti. Elimizden geldiği kadar farklı ve iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Tepebaşı’nı ne kadar yükseltsek o kadar memnun oluruz. Hakkı Bey İBB Meclis üyesi aynı zamanda ve görüşleri bizler için övünç kaynağı oldu, yüreklendirdi. Biz de buradan hem İstanbul hem de Kadıköy’deki dostlara selam gönderiyoruz. CHP bir bütündür ve her yerde aynı özveri ve bütünlük ile iktidara yürüyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi; iktidarın yolu yerel yönetimlerden geçiyor ve CHP, iktidara hazır. Bunu da yakında kutlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.