ETO'nun önceliği e-ticaret olacak

ETO’nun önceliği e-ticaret olacak
 ETO Başkanı Metin Güler, e-ticarete yönelik gerçekleştirdikleri araştırmanın sonuç raporunun tamamlandığını belirterek; rapor sonucuna göre e-ticarete yönelik projelere ağırlık vereceklerini ve üyelerini dijital pazarlama...

 


ETO Başkanı Metin Güler, e-ticarete yönelik gerçekleştirdikleri araştırmanın sonuç raporunun tamamlandığını belirterek; rapor sonucuna göre e-ticarete yönelik projelere ağırlık vereceklerini ve üyelerini dijital pazarlama yöntemlerini kullanmaları için teşvik edeceklerini dile getirdi.


E-Ticaret potansiyeli eğilim araştırması sonuç raporu hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, araştırma sayesinde üyelerinin e-ticarete bakış açılarını anladıklarını, ihtiyaç ve önceliklerini tespit ettiklerini söyledi. ETO üyelerinin e-ticarete teşvik edilmesine yönelik projelere ağırlık vereceklerini belirten Güler, üyelerin dijital pazarlama yöntemlerini kullanmaları için eğitim ve destek anlamında da yanında olmak için gayret göstereceklerini dile getirdi. E-ticaretin yalnızca dünyada değil ülkemizde de altın çağını yaşadığını belirten Güler, bu değişime ETO üyelerinin de ayak uydurabilmelerine öncülük edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.