"Aşılamada eğitimcilere öncelik verin"

“Aşılamada eğitimcilere öncelik verin”
 Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, 15 Şubat’ta yüz yüze eğitimi başlatmayı düşünen Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir an önce aşı planlaması yapması gerektiğini söyledi.Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okulların...

 


Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, 15 Şubat’ta yüz yüze eğitimi başlatmayı düşünen Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir an önce aşı planlaması yapması gerektiğini söyledi.


Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okulların kayıt dönemine yönelik mi 15 Şubat tarihini ortaya attığını soran Başkan Alkan, “Bütün eğitim çalışanlarının ortak sorusu budur. İlerleyen günlerde MEB’ in çalışmaları buna cevap verecektir. Şu anda Eskişehir’e bakarak ciddi bir çalışmanın olmadığını görmekteyiz. Eğitim çalışanları için tek sorun aşılama çalışması değildir. Eğitime ek bütçe, ek kadro ataması planlamalı ve kamuoyuyla paylaşmalıdır. Eskişehir’ 15 Şubat ta okullar hangi planlama ve program dâhilinde açılacağını başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü dahil olmak üzere kimse bilmemektedir. Okullar yüze eğitime geçmelidir. Bu konuda MEB, kararlılığını ortaya koymalıdır. Bu nedenle şeffaf olarak bilgiler paylaşılmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.