Anlamlı protokol

Anlamlı protokol
Odunpazarı Belediyesi, GEMPA Mühendislik ile Yer Kaynaklı Isı Pompası ile İklimlendirme Sistemi için hibe protokolü imzaladı.Protokol kapsamında söz konusu iklimleme sistemi Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde kullanılacak....

Odunpazarı Belediyesi, GEMPA Mühendislik ile Yer Kaynaklı Isı Pompası ile İklimlendirme Sistemi için hibe protokolü imzaladı.


Protokol kapsamında söz konusu iklimleme sistemi Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde kullanılacak. 400 m2 büyüklüğünde köpek barınaklarının yerden ısıtılmasında kullanılacak İklimlendirme Sistemi için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında protokol töreni düzenlendi. Protokol törenine Başkan Kurt ile GEMPA Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Şahin katıldı.


“GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ KONUSUNDA DAHA DA GÜÇLÜ HALE GELECEĞİZ”


Protokol töreninde konuşan Başkan Kurt, imzalanan hibe protokolü ile Odunpazarı Belediyesi’nin Geçici Hayvan Bakımevi’nde bulunan köpek kulübelerinin yerden ısıtılmaya başlanacağını kaydetti. Başkan Kurt, “Ben hem bu işi düşünen hem de uygulayan bağışçımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi bu bağışla Geçici Hayvan Bakımevi konusunda daha da güçlü hale gelmiş olacak. Kendilerine teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.


“KAZIM KURT’A BÖYLE BİR ÇALIŞMAYA ÖN AYAK OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”


Eskişehir menşeli oldan GEMPA Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Şahin, şirket olarak gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanılan ‘toprak kaynaklı ısı pompası’ başlığı altında yenilenebilir enerji çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Söz konusu çalışmanın hayvanlar için yapılmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirten Şahin, “Bu sistem 0 karbon salınımı için çok uygun. Isıtma işini yenilenebilir enerji ile yapacağız. Geçici Hayvan Bakımevi’nde yaşayan hayvanlar için her şey daha güzel olacak. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a böyle bir çalışmaya ön ayak olduğu için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.