Cinayet davasına erteleme kararı

Cinayet davasına erteleme kararı
Eskişehir’de nişanlısı olan 28 yaşındaki Emrah Öztük’ü götürdüğü ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Zehra A.’nın yargılanmasına devam edildi.Geçtigimiz yıl Şubat ayında Aşağıçaglan...

Eskişehir’de nişanlısı olan 28 yaşındaki Emrah Öztük’ü götürdüğü ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Zehra A.’nın yargılanmasına devam edildi.


Geçtigimiz yıl Şubat ayında Aşağıçaglan Mahallesi Kent Ormanında meydana gelen olayda nişanlısının katili olduğu ileri sürülen Zehra A. ’canavarca hisle insan öldürmek ve hırsızlık’ suçundan savunma yaptı.


Eskişehir 4.Ağır Ceza Mahkesindeki duruşmaya Zehra A., korona virüsü salgını nedeniyle Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı. Taraf avukatlari ile mağdur yakınlarınınsa hazır bulunduğu duruşmada sanığın Adlı Tıp Kurumundan (ATK) gelen raporunda aklı dengesinin yerinde olduğu açıklandı. Mahkeme heyeti kurumdan gelecek fiziki raporun beklenilmesin duruşmayı 25 Mart tarihine erteleyerek sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.