Anlamlı bağışlar

Anlamlı bağışlar
Eskişehir ve Bozüyük’te bulunan 6 Rotary Kulübü; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne (ESOGÜ) 2 adet solunum cihazı, 110 ünite kan bağışı, maske dağıtımı gerçekleştirdi.Eskişehir Yunusemre Rotary Kulübü Başkanı Serhat...

Eskişehir ve Bozüyük’te bulunan 6 Rotary Kulübü; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne (ESOGÜ) 2 adet solunum cihazı, 110 ünite kan bağışı, maske dağıtımı gerçekleştirdi.


Eskişehir Yunusemre Rotary Kulübü Başkanı Serhat Cer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehir ve Bozüyük’te bulunan 6 Rotary Kulübümüz; pandeminin başlaması ile oluşan projelere verdiği destek ile ESOGÜ’ye, 2 adet solunum cihazı bağışladık. Pandemi sebebi ile artan kan ihtiyacı için Kızılay ile ortak Bozüyük ve Eskişehir de gerçekleştirilen ‘Kan ve Kök Hücre’ bağışında; 2 gün içerisinde yaklaşık 110 ünite kan bağışında bulunduk. Meme Kanseri ve Çocuk Felci farkındalığı için toplamda 4000 adet broşür ve bu broşürlerle beraber maske dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca Uzaktan eğitim süresince ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, tabletler hediye ettik. Bütün bu yardımları gönüllü olarak ve iyilik yapmak için yaptık.  Rotary bu sene 116’ncı yılını kutluyor’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.