'Karla mücadele' teşekkürü

‘Karla mücadele’ teşekkürü
CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 46. Şube Şefliğini ziyaret ederek karla mücadele çalışmasına katılan yol işleri...

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 46. Şube Şefliğini ziyaret ederek karla mücadele çalışmasına katılan yol işleri ekiplere teşekkür etti.


CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir merkez ve ilçelerinde karla mücadele çalışmalarına katılan yol işleri ekiplerini ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 46. Bölge Şube Şefliğini ziyaret eden Çakırözer, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de karla mücadelede yürüttükleri çalışmalar için teşekkür etti.


YAZ KIŞ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR


Kurumların yol işleri ekiplerine Eskişehirliler adına teşekkür eden Çakırözer, “Yaklaşık 500 kişilik ekibe hemşehrilerimizin kış gününde rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor. Hem onlara hem de ilçe belediyelerimiz ile 46. Bölge Şefliği yol işleri ekiplerine emekleri için minnettarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.