"Anne babalar dikkatli olmalı"

“Anne babalar dikkatli olmalı”
 Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ‘’1-7 Mart Yeşilay Haftası” nedeniyle açıklamalarda bulundu.Prof. Dr. Uğur Bilge, “Alışkanlıklarda ilk adım ve tadım son derece önemlidir. Kötü alışkanlıkların...

 


Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ‘’1-7 Mart Yeşilay Haftası” nedeniyle açıklamalarda bulundu.


Prof. Dr. Uğur Bilge, “Alışkanlıklarda ilk adım ve tadım son derece önemlidir. Kötü alışkanlıkların tecrübesi yoktur. Anne ve babaların bu konuda önemli sorumlulukları vardır. Çocuklarında meydana gelen ani karakter, davranış değişiklikleri ve her zamankinden fazla para harcamalarında iyi bir gözlemci olup, ilgilerini esirgememelidirler. Gerektiğinde mutlaka bir uzmana danışmalıdırlar.


Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bütün kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak, hepimiz için toplumsal görev kabul edilmeli ve herkes bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmelidir.


Yeşilay Haftası vesilesi ile Eskişehir Sağlık Müdürlüğü olarak tüm halkımızın uyuşturucu, alkol, sigara, bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.