SES'ten 14 Mart'ta anlamlı etkinlik

SES’ten 14 Mart’ta anlamlı etkinlik
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftasının sağlık emekçileri için önemli mücadele günleri olduğunu söyledi.Sendika olarak bu günlerin arasına 11 Mart gününün eklenmesinin...

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftasının sağlık emekçileri için önemli mücadele günleri olduğunu söyledi.


Sendika olarak bu günlerin arasına 11 Mart gününün eklenmesinin de önemli olduğunu vurgulayan SES Şube Sekreteri Bülent Yıldırım, bugün salgında hayatını kaybeden tüm yurttaşların ve tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini anmak, sağlık sistemini ve salgınla mücadele politikalarını sorgulamanın gerekli olduğunu vurguladı.


Bu kapsamda SES olarak çözüm önerilerin paylaşan Yıldırım, “Bu etkinliklerimizin birinde insanlık uğruna fedakârca çalışırken yaşamını kaybetmiş tüm arkadaşlarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmak, onları unutmamak adına; hastaneler, aile ve sosyal politikalar il müdürlükleri gibi ilgili kurumların bahçelerine 11 Mart 2021 günü “fidan dikme etkinliği’’ yapmayı planlanmaktayız. Bu amaçla tüm hastane başhekimliklerinden ve aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden, hastane ve kurum bahçelerinde bizlere fidan dikimi için yer tahsis edilmesini istiyoruz. Bugün itibariyle resmi olarak başvurularımızı yapmaktayız ve olumlu geri dönüşler alacağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerini Mart ayı boyunca sürecek tüm eylem ve etkinliklerimize katılmaya ve birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.