Okul hazır olmayınca eğitim başlayamadı

Okul hazır olmayınca eğitim başlayamadı
 Eskişehir’de birçok okulda sabah yüz yüze eğitim başlarken Ahmet Sezer Ortaokulu ise kapılarını öğretmen ve öğrencilerine açamadı. Okul idarecileri dün akşam geç saatlerde açıklama yaparak, gerekli hazırlıkların tamamlanamadığını...

 


Eskişehir’de birçok okulda sabah yüz yüze eğitim başlarken Ahmet Sezer Ortaokulu ise kapılarını öğretmen ve öğrencilerine açamadı. Okul idarecileri dün akşam geç saatlerde açıklama yaparak, gerekli hazırlıkların tamamlanamadığını bu nedenle okulda yüz yüze eğitime başlanılamayacağını duyurdu. İdareciler, görevli öğretmenlere gönderdikleri cep telefonu mesajında uzaktan eğitime devam edileceğini bildirdi.


“ALLAK BULLAK OLDU”


Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonuna (KESK) bağlı Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, Yüz yüze eğitimin yine sıkıntılı bir şekilde başladığını belirterek “Öğrencilerin tamamına hala tablet dağıtılmadı. İnternet sağlanmadı. Öğrenciler uzaktan eğitime ulaşamadı. Eğitim emekçileri başta olmak üzere diğer eğitim kurumu çalışanlarının tümüne aşı yapılmadı. Salgında artış devam ederken yüz yüze eğitimin okul öncesi, ilkokullar ile 8 ve 12’nci sınıflarda başlatılarak sağlık hakkı yok sayılmakta. Bizler öğrencilerimizin eğitim hakkı için aylardan beri eğitim emekçileri aşılansın yüz yüze eğitim başlasın diye defalarca çağrıda bulunduk. Aşı olanlar bizim sesimizi ne duydular, ne gördüler nede bizi anladılar. Okul yolu sabah yağan kar ile birlikte çileye döndü” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.