Sağlık çalışanlarına minnet parkı

Sağlık çalışanlarına minnet parkı
Odunpazarı Belediye Meclisi Avukat Kazım Kurt başkanlığında toplandı. Mecliste konuşan Başkan Kurt, sağlık çalışanlarına minnet amacıyla park yapacaklarını kaydetti. Kurt, “Sağlıkçıların emeklerine teşekkür ederiz”...
Odunpazarı Belediye Meclisi Avukat Kazım Kurt başkanlığında toplandı. Mecliste konuşan Başkan Kurt, sağlık çalışanlarına minnet amacıyla park yapacaklarını kaydetti. Kurt, “Sağlıkçıların emeklerine teşekkür ederiz” dedi. 

Pandemi şartlarında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan meclis oturumunda gündeme 9 konu geldi. İlgili maddelerden 8’i oy birliğiyle biri ise oy çokluğuyla meclisten geçti.

Öte yandan gündem dışı söz alan CHP’li Ömer Faruk İnan, okulların pandemide apar topar açıldığını söyledi.

Aşı teminin de sıkıntı olduğunu ifade eden İnan, “Son günlerde haritamız oldu. Renklerle vaka durumunu gösteriyor. Şehrimiz şu an da sarı renkte. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Denetlemelerin iyi yapılması gerekiyor. Yoksa büyük sıkıntılar yaşanacaktır” dedi.

İnan, aşı konusunda tereddüdü olanların da hiç aksatmadan aşı olması gerektiğini vurguladı.

Bilimi inkar etmemek gerektiğini kaydeden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, aşı olunması gerektiğini ifade etti. Kurt, sağlık çalışanlarına minnet amacıyla birde park yapacaklarını kaydetti. Kurt, “Emeklerine teşekkür ederiz” dedi.

AK Partili Murat Özcan ise sağlık çalışanlarına verilen değerden dolayı teşekkür ederek, teşekkürü genele yaymalarını istedi.

Özcan, Sağlık Bakanı’nın da emeğinin büyük olduğunu ve bakanlığın da kapsam içine dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Buna göre Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi’nde Pamukkale Sokak’ta bulunan ve 2021 yılında yapılması planlanan 12 bin 530 bin m2’lik parka  ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı’ adı verilecek.

Ayrıca Destek Hizmet Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi tarafından Arama Kurtarma Ekibi kuruluşu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Huzur Mahallesi’nin dönüşümü ile ilgili de TOKİ’nin bir planı olmadığını kaydeden Kurt, “Bir boşluk var. Bu boşluk olduğu sürece biz ikinci bölümü yapıyoruz. TOKİ’nin planı olmadığı için ikinci bölümle ilgili bizim bir plan yapmamız somutlaşmamıştır. TOKİ bir plan yapacak, bizde ona göre bir yol izleyeceğiz. Aynı durum Gündoğdu için de geçerlidir. Orada da görevini yapmayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’dır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.