Açık Oto Pazarı açılıyor

Açık Oto Pazarı açılıyor
Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. AŞ tarafından hizmete sunulan ‘Açık Oto Pazarı’ kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açılıyor. 75. Yıl Mahallesi’nde...

Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. AŞ tarafından hizmete sunulan ‘Açık Oto Pazarı’ kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açılıyor. 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan Oto Center bitişinde hizmet veren Açık Oto Pazarı’nda 2. el araç piyasasının kalbi atmaya devam edecek.


2. el otomobil alım satımı yapmak isteyen vatandaşlara her türlü mevsim koşulu altında hizmet almalarını sağlayacak şekilde düzenlenen Açık Oto Pazarı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bir süredir hizmet vermiyordu. Kontrollü normalleşme süreci ile de yeniden faaliyete geçek olan pazar, 7 Mart Pazar günü yeniden açılacak. Açık Oto Pazarı, vatandaşlara


08.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek. 8 bin 421 m2 alana sahip olan Odunpazarı Açık Oto Pazarı, 500 araçlık bir kapasiteye sahip.


Odunpazarı Açık Oto Pazarı’nda, alıcı ve satıcıların ekspertiz hizmetlerine kolayca ulaşabileceğini söyleyen yetkililer, pazarda koronavirüse karşı tüm önlemlerin titizlikle uygulandığını vurguladı. Yetkililer, vatandaşlardan da kurallara hassasiyet göstermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.