Okullarda denetleme

Okullarda denetleme
Sorumlu olduğu bölgede eğitim ve öğretime yeniden kapılarını açan okullara yönelik bir ziyaret programı gerçekleştiren Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Kürşat Ceylan yetkililerden bilgi aldı.Geçtiğimiz Pazartesi...

Sorumlu olduğu bölgede eğitim ve öğretime yeniden kapılarını açan okullara yönelik bir ziyaret programı gerçekleştiren Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Kürşat Ceylan yetkililerden bilgi aldı.


Geçtiğimiz Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı çıkışında yapılan açıklamadan hemen sonra okullarda 8 ve 12’nci sınıflarda yüz yüze eğitime yeniden başlanıldı.


Sorumlu olduğu bölgede eğitim ve öğretime yeniden kapılarını açan okullara yönelik bir ziyaret programı gerçekleştiren Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Kürşat Ceylan, yetkililerden bilgi aldı. Okullarda günler öncesi gerekli hazırlıkların başlanıldığını hatırlatan Milli Eğitim Müdürü Ceylan, öğrenci ve öğretmenler ile okul görevlilerinin sağlığı açısından tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulandığını söyledi. Müdür Ceylan, okullarda korona virüsü salgınına karşı her türlü önlemin alındığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.