"Sanayide kadın olmak"

“Sanayide kadın olmak”
Eskişehir Sanayi Odası 2 yıl üst üste gerçekleştirdiği kadın girişimcileri bir araya getiren “Üreten Kadınlar Fuarı”nı pandemi nedeniyle başka bir boyuta ve formata taşıdı.Eskişehir Sanayi Odası tarafından kadın girişimcileri...

Eskişehir Sanayi Odası 2 yıl üst üste gerçekleştirdiği kadın girişimcileri bir araya getiren “Üreten Kadınlar Fuarı”nı pandemi nedeniyle başka bir boyuta ve formata taşıdı.


Eskişehir Sanayi Odası tarafından kadın girişimcileri desteklemek ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için gerçekleştirilen projede 9 sanayici baba ve kızlarının başarı hikayeleri öyküleştirilerek, kısa filmler oluşturuldu.  
Sanayici baba ve sorumluluğu paylaştıkları kızlarının bir araya getirildiği belgesel projesi hakkında bilgi veren ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadın girişimciliğini ve kadınlarımızın iş hayatında olmasını çok önemsedik. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde işaret ettiği gibi ‘dünyada her şey kadının eseridir’ ve onların emekleri sayesinde olmuştur. Bizde bu düşünceden hareketle ‘Sanayide Kadın Olmak’ belgeselini oluşturduk” dedi.
Ülkemizin geleceğini inşa etmede kadınların büyük emekleri olduğunu söyleyen ESO Başkanı Kesikbaş, “Üreten, gelecek nesillere girişimci ruhlarıyla ilham veren kadınların, 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.