Alt yapı çalışmaları bitiyor

Alt yapı çalışmaları bitiyor
Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde imar planına uygun olarak yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Ali Rıza Efendi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdüren ESKİ ekipleri, ihtiyaç duyulan...

Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde imar planına uygun olarak yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Ali Rıza Efendi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdüren ESKİ ekipleri, ihtiyaç duyulan yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamlamak için çalışıyor.


Kentin önemli bağlantı noktalarından biri olan Ali Rıza Efendi Caddesi’nde genişletme çalışmaları hızla devam ediyor. İmar planına uygun olarak genişleyen ve kamulaştırma işlemleri tamamlanan caddede Mehmet Ali Yasin İlkokulu’nun istinat duvarı çalışmalarını sürdürürken ekipler, bir yandan da bölgede ihtiyaç olan alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Gelecek yıllarda alt yapı ile ilgili sorun yaşanmaması için bu çalışmaların gerekli olduğunu belirten ESKİ ekipleri, bölgede başlatılan yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.


Kamulaştırılması tamamlanan okul depo alanının da en kısa sürede yıkılarak üst yapı çalışmalarının başlayacağını ifade eden yetkililer, çalışmalar tamamlandığında Ali Rıza Efendi Caddesi’nin geniş yolları ve kaldırımları ile modern bir görüntüye kavuşacağını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.