"Polis teşkilatımıza minnettarız"

“Polis teşkilatımıza minnettarız”
 Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, polis teşkilatının 176. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.MHP’li Komar’ın mesajı şöyle: “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi...

 


Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, polis teşkilatının 176. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.


MHP’li Komar’ın mesajı şöyle: “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak huzur ve asayişi temin etmek suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarı ile yerine getiren polis teşkilatımıza minnettarız.


Şehit düşen polislerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazi olan polislerimizede acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polislerimizin Polis Haftasını kutluyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.