İşkenceye döndü!

İşkenceye döndü!
 Yüzlerce tır, kamyon, otobüs ve diğer tonajlı araçların adeta cirit attığı çevreyoluna çıkmaya korkar hale gelen Eskişehirliler yaşadıkları soruna acil olarak çare istiyor.YİNE KİLOMETRELERCE KUYRUK Eskişehir çevre yolundaki...

 


Yüzlerce tır, kamyon, otobüs ve diğer tonajlı araçların adeta cirit attığı çevreyoluna çıkmaya korkar hale gelen Eskişehirliler yaşadıkları soruna acil olarak çare istiyor.


YİNE KİLOMETRELERCE KUYRUK

Eskişehir çevre yolundaki yol çalışması önceki gün de uzun araç kuyruklarına sebep oldu. Eskişehir-Ankara çevre yolunda yapılan yol bakım ve tadilat çalışmaları trafiği adeta kilitledi. Şeker köprüsü yakınlarında yapılan çalışmalarda 3 şeritlik yolun 2 şeride düşmesiyle uzun kuyruklar oluştu. Kilometrelerce uzunluktaki kuyruk sürücülere zor anlar yaşattı.


DAHA FAZLA SEYİRCİ KALINAMAZ


Sadece tek bir şeridinin kapanması durumunda bile saatlerce araç kuyrukları içinde kalmak zorunda olduklarını anlatan vatandaşlar; “Şehrimizin içinden geçen araç sayısı her gün daha da artıyor. Bu nedenle bu yolu kullanmaya korkar olduk. Şehir içi trafiğine bile etki eden bu yol için artık yeni bir alternatif sunulmalı. Şehrimizin yıllardır beklediği yeni çevreyolları için Ankara’da gerekli temaslar kurulmalı. Yaşadığımız bu çile artık bitmeli. Yoksa kazalarla, ölümlerle burun buruna yaşamaya ve bu çileyi daha büyük olarak çekmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.