"Ülkenin gündemi geçim sıkıntısı"

“Ülkenin gündemi geçim sıkıntısı”
Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu 25 Milletvekilinden oluşan heyet de...

Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu 25 Milletvekilinden oluşan heyet de Yalova’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi.


Ziyaretlerinde esnafın da, bölge halkının da sıkıntılarının ortak olduğunu dile getiren Çakırözer, “Milletvekillerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarımız dinliyoruz. Yalova’da esnafımız kirasını, faturasını ödeyememekten şikayetçi. Muhtarlarımızı, esnaflarımızı, servisçilerimizi, emeklilerimizi, çiftçimizi her kesimi dinliyoruz. Nereye gidersek gidelim yurttaşlarımızın tek derdi geçim sıkıntısı, ekonomideki buhran. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımıza, emeklimize, emekçimize hak ettiği desteği vereceğiz. ‘Artık bıçak kemiğe dayandı’ diyen esnafımıza derman olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.