"Yavrularımızın geleceği için çalışıyoruz"

“Yavrularımızın geleceği için çalışıyoruz”
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Canan - Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunurken, “Kentimizde, yavrularımızın geleceğine güzellikler katabilmek...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Canan - Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunurken, “Kentimizde, yavrularımızın geleceğine güzellikler katabilmek için çalışıyoruz” dedi.


Tepebaşı Belediyesi’nin, yardımsever Canan ve Şükran Şeker’in bağışlarıyla Fatih Mahallesi’nde yapımına başladığı Canan - Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi tamamlandı.


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu ile birlikte Canan - Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’ni yerinde inceledi. Yetkililerinden merkez hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, merkezin yakın zamanda açılışının yapılacağını ifade etti. Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine hitap eden çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Erken çocukluk eğitim merkezlerimiz de kentimizin çocukları için çok önemli ve faydalı bir noktada. Ömerağa Mahallesi ve Yaşam Köyü’müzdeki iki merkezimizin ardından şimdi de Fatih Mahallemize bu güzel merkezi kazandırdık. Yapımını tamamladığımız merkezimizin açılışını da yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Ayrıca bağışçılarımız Sayın Canan ve Şükran Şeker’e de teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kentimizde, yavrularımızın geleceğine güzellikler katabilmek için çalışıyoruz. Alanında uzman okul öncesi öğretmeni arkadaşlarımızın görev aldığı merkezlerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun biçimde eğitim veriyor.  Merkezlerimiz, Eskişehirliler tarafından kısa sürede çok sevildi; hem çocuklarımız hem de ailelerimiz oldukça mutlu. Belediyemize sağlanan bağışları kentimiz için kazanıma dönüştürmekten memnunuz” ifadelerini kullandı.


Canan Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde; 4 etkinlik odası, 1 çok amaçlı salon, kış bahçesi ve açık arka bahçe gibi alanlar yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.